Spremni za prvu nekretninu?

Tvrtka TDS nekretnine uspješno posluje od 2006. godine i zapošljava 15 vrhusnkih stručnjaka koji vjeruju u stvaranje novih, inspirativnih projekata. Kroz naše projekte, dizajne i gradnju težimo ravnoteži između udobnosti, praktičnosti i ljepote jer želimo poboljšati kvalitetu stanovanja.
Naši projekti uglavnom su temeljenji na području Varaždinske županije, ali za sjajan projekt spremni smo otputovati i dalje.

Komunikacija sa strankama

Komuniciramo sa strankama kroz sve faze izgradnje.

Rješavanje dokumentacije

Za vas rješavamo svu potrebnu dokumentaciju.

Transparentnost

S nama ste sigurni od A od Z-avršnog sloja .

Naša misija

neovisno o projektu koji dizajniramo, cilj nam je napraviti razlliku u gradskom krajoliku. Zamišljamo prostore koji će vas nadahnuti i pomoći da se međusobno povežete i obogatite svoje iskustvo. Smatramo da je svaki dobar dizajn kombinacija ideja i dinamike urbanog života. Iznenaditi ćete se onim što možemo učiniti za vas.

Naša vizija

Urbana stambena zgrada sa četiri stana te jednim poslovnim prostorom tihe namjene jedan je od naših nadražih projekata. Smatramo da je to savršena kombinacija dizajna i praktičnosti koja ne narušava mirni ugođaj i vašu diskreciju. Ukoliko ste u okolici Varaždina, svratite nam u posjet i uvjerite se sami. Srdačno vas očekujemo.

Poruka vlasnika

Za razliku od mnogih drugih, vi ne morate biti sami kod velikih odluka. Moje višegodišnje iskustvo i tim stručnjaka su Vam na raspolaganju. TDS nekretnine jamče vam kvalitetu i sigurnost u odabiru vašeg novog doma.
Zoran Mađarić

POLITIKA PRIVATNOSTI (GDPR)

Trgovačko društvo TDS NEKRETNINE d.o.o. se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podatka.
Molimo Vas da politiku privatnosti povremeno provjerite zbog mogućih promjena koje će biti objavljene u poslovnicama ili na našim web stranicama.

Koje podatke štitimo Politikom privatnosti
– ime i prezime
– adresa
– OIB
– e-mail adresa
– kontakt telefonski brojevi

Zbog čega prikupljamo podatke
– pružanja traženih usluga i/ili što preciznijih odgovora na Vaš upit
– promocije naših proizvoda i usluga u skladu Vašim ukazanim interesom, mogućnosti slanja obavijesti, promotivnih materijala i newslettera
– naše interne obrade podataka

Sadržaj Politike privatnosti
U trenutku dostavljanja Vaših podataka, Vi pristajete na kontakt s nama te samim time dajete za pravo staviti vas na našu mail listu – trenutak dozvole, vaš je izričit pristanak na kontakt. Zaštita privatnosti vaših podataka je trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste putem “odjavi me / unsubscribe” poveznica ili zahtjeva koji možete poslati na naš službeni mail. Nakon toga, Vaše ćemo podatke koristiti isključivo u svrhu interne obrade podataka ili zakonom propisanih radnji.

Komuniciramo s Vama vezano uz naše proizvode i usluge te vezano uz Vaše upite. Obavijesti koje Vam šaljemo kao i promotivne poruke poslane su u dobroj namjeri i s ciljem Vašeg upoznavanja s našim novostima, akcijama i promocijama. TDS NEKRETNINE d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, u najkraćem roku prema našim mogućnostima.

Podatke koje prikupimo ne prodajemo, ne dijelimo i ne ustupamo trećim stranama bez Vašeg odobrenja osim kada je to potrebno radi izvršavanja naših zakonskih obveza, višeg javnog interesa ili kada podatke sami objavljujete ( čl. 7., st. 3., toč. 1., 2., 3. i 4. Zakona o zaštiti osobnih podataka ).

Ova stranica koristi kolačiće da bi vam prikazala najbolji sadržaj.